Άρχισε να κελαηδάει λοιπόν ο Αν. Μαρτίνης. Άδωνις, Αβραμόπουλος, Βορίδης, Λοβέρδος και Σαμαράς, φέρονται, σύμφωνα με τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου να εμπλέκονται στο εκ προθέσεως σύστημα άλωσης του Ερυθρού Σταυρού και του «Ερρίκος Ντυνάν».
Ο Αβραμόπουλος έκανε το σύστημα άλωσης Ερυθρού Σταυρού. Ο Λοβέρδος έσκαψε το λάκκο του Ερρίκος Ντυνάν, ο Άδωνις μας έριξε μέσα και σφράγισε πολύ καλά ώστε να μην μπορούμε να σηκωθούμε με τίποτα… Το Ελληνικό κράτος πήρε το μέρος ενός τραπεζίτη».
Χαρακτηριστικό του μεγέθους του σκανδάλου είναι η δήλωση του Ανδρέα Μαρτίνη χθες στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής: «Πληθώρα τα φέσια των επωνύμων στο Ντυνάν. Εκατοντάδες πολιτικοί, εκατοντάδες ρουσφέτια πολιτικών « Ο Αν. Μαρτίνης μίλησε για 17.000 δωρεάν νοσηλείες – που πολλές αφορούν εκατοντάδες πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες – εκ των οποίων μόνο οι 1.700 αφορούσαν απόρους! Υπάρχει, τελικά, έστω και ένας τομέας της δημόσιας ζωής που να είχε αφήσει αλώβητο η εγκληματική συμμορία που κυβέρνησε τη χώρα μεταπολιτευτικά; Αν ισχύουν όλα όσα είπε ο Ανδρέας Μαρτίνης στην επιτροπή της Βουλής, οι εμπλεκόμενοι υπουργοί κάνουν την κολομβιανή σπείρα που καταλήστεψε τα νοσοκομεία, να φαίνονται ερασιτέχνες… του χειρίστου είδους!
Ούτε ένα! Αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση «Πόσα κανάλια μεταδώσανε ρεπορτάζ για τις απίστευτες καταγγελίες του Μαρτίνη στη Βουλή;».

 

Advertisements