Θυμάστε εκείνον τον αρχιτσόγλανο, το «παπαγαλάκι» τον οποίον το αφεντικό του έχεζε σε ζωντανή μετάδοση μαζί με άλλα «παπαγαλάκια» κι εκείνος ενώ το αφεντικό του τον έχεζε του έγλυφε τον κώλο! Θυμάστε που αυτό το ίδιο το «παπαγαλάκι» κάλεσε πριν λίγες ημέρες τις χήρες να πάρουν τον κώλο τους και να πάνε να δουλέψουν αντί να περιμένουν και να διεκδικούν τις συντάξεις χηρείας τις οποίες οι άντρες τους είχαν πληρώσει με τις ασφαλιστικές τους εισφορές;! Τον θυμάστε;!

Αυτό το αξιοθρήνητο «παπαγαλάκι», αυτό το χαμένο κορμί, αυτός ο αρχιτσόγλανος ξαναχτύπησε γιατί προφανώς θεώρησε ότι τον ξεπέρασε σε βρωμιά εκείνο το παλιοτόμαρο που θέλει να κοπούν κι άλλο τις συντάξεις των παππούδων για να μην δίνουν χαρτζιλίκι στα εγγόνια τους κι εκείνα να χαραμοφαΐζουν πίνοντας φραπέ! Έτσι το «παπαγαλάκι» σ’ αυτόν τον ιδιότυπο διαγωνισμό τσογλανιάς θέλησε να κάνει άλμα για να πάρει την πρωτιά και δήλωσε πως πρέπει να δοθούν κίνητρα στους επιχειρηματίες για να προσλάβουν τις χήρες κι όχι να δίνονται συντάξεις χηρείας!
Άξιος ο μισθός του «παπαγάλου» και δίκαιο το γλείψιμο που κάνει στους χεσμένους κώλους των αφεντικών για να τους καθαρίσει! Το πρόβλημα είναι ότι το στόμα του παραμυρίζει όταν ανοίγει και τον παίρνουν χαμπάρι! Καλά είναι να ρίχνει στον βόθρο του λίγο αποσμητικό χώρου πριν τον ανοίξει!

            agkidapress

Advertisements