Έξαλλη με τον υπουργό εξωτερικών Νίκο Κοτζιά για τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που επί δικής της υπουργίας είχαν διατεθεί για το κέντρο κλιματικής αλλαγής στην …Καραϊβική και τώρα επαναπατρίστηκαν.
Ο υπουργός Εξωτερικών Ν.Κοτζιάς θα πρέπει να ντρέπεται αναφέρει η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για την επιστροφή «δυόμιση εκατομμυρίων δολαρίων που είχαν χορηγηθεί το 2008 – επί υπουργίας της Ντόρας Μπακογιάννη. Θα έπρεπε να ξέρει ο σημερινός ΥΠΕΞ ότι αυτά τα χρήματα είχαν δοθεί τότε για τις ανάγκες του SURVIVOR που όμως δεν πραγματοποιήθηκε τότε και έτσι παρέμειναν τα χρήματα στην μακρινή Καρα’ι’βική μέχρι σήμερα. Αυτή η προνοητικότητα που έδειξε το τότε ΥΠΕΞ επί υπουργίας μου συνέτεινε στην σημερινή επιτυχία του τηλεοπτικού σόου.
Κατά καιρούς όσοι είχαμε την τιμή να υπηρετήσουμε το υπουργείο Εξωτερικών έχουμε ασκήσει κριτική ο ένας στον άλλο. Πάντα όμως σεβόμασταν το ότι, το SURVIVOR εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες πέρα και πάνω από κόμματα.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το θέμα ο προέδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας ότι το τηλεοπτικό παιχνίδι SURVIVOR έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον της πλειοψηφίας του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού αλλά και του ιδίου.

«Το έχω δει, το βλέπω καθημερινά γιατί είναι ένα φαινόμενο που θέλω να το εξετάσω. Δεν το κρίνω ούτε αρνητικά ούτε θετικά, ούτε σπεύδω να βγάλω ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα.
Μου προξενεί ενδιαφέρον, είναι ένα φαινόμενο που βλέπει η ελληνική κοινωνία γι’ αυτό δεν σπεύδω να βγάλω συμπέρασμα αλλά τώρα τελευταία αρχίζω να ενημερώνομαι για αυτό», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ. Ο δε….»ανεξάρτητος» βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, στην οποία ζητά την αλλαγή ώρας της προβολής του ριάλιτι επιβίωσης SURVIVOR, έτσι ώστε να μπορούν και οι υπόλοιποι »εξαρτημένοι» όμως βουλευτές να το βλέπουν μετά το τέλος του κοινοβουλευτικού τους έργου.
Συγκεκριμένα, στην ερώτησή του προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, ο Ν.Νικολόπουλος χαρακτηρίζει «απάνθρωπες και ακραίες» τις συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων βουλευτών και ως εκ τούτου απαράδεκτο να μην δικαιούνται να δούν και αυτοί τα συμβαίνοντα στο SURVIVOR.

 

Advertisements